Garager & carporte

Jeg bygger carporte, der passer til husets design!

En god carport dækker mange behov. Den kan forlænge din bils liv, den giver ekstra kvadratmeter til opbevaring og den beskytter dit værktøj og cykler, så disse ikke bliver stjålet. Og som en ekstra sidegevinst kan den øge værdien af dit hjem.

Når du skal have bygget din carport, er det også en god idé at tænke på belægningen i din carport.

Overvej om det skal være brosten og skærver, knuste sten, eller om du ønsker beton. Hvis du vil have min vurdering, er du meget velkommen til at kontakte mig

Terrasser

Sæt dig til rette på din nye terrasse en dejlig varm sommeraften og kig på havens blomster. Eller nyd et glas vin i selskab med familien på den flotte træterrasse. Kunne det friste? Så kontakt mig og få udsigt til mere. Mit speciale er tagterrasser og haveterrasser.

Min ekspertise og rådgivning bygger på mange års erfaring med at udføre terrasser til lejligheder og huse af enhver art og til forskellige budgetter.

Jeg rådgiver gerne om valg af byggematerialer, terrassens form og størrelse, som kan have betydning for ejendommens værdi og om man udnytter alle kvadratmeter bedst muligt.

Udhuse

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig.

Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.​

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08, er mulighederne for tilbygninger endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden.

Kontakt mig for at høre mere om de byggetekniske regler og for at få en faglig vurdering af din boligs muligheder.

​For mere information om terrasser, carporte og udhuse, bedes du venligst ringe på tlf.: 51 22 61 31​​.

Jeg glæder mig til at realisere dit næste byggeprojekt!